LE RICETTE INCAZZATE: EL MOJITO CO LA GRANDINE
INGREDIENTI:
DEL CAZO DE RUM BIANCO CUBANO
ANGOSTURA
GRANDINE
SUCO DE LIME
ZUCHERO DE CANNA
8 CAZO DE FOJE DE MENTA
ACQUA GASATA
'Ntun cazo de bichiere da long drink (tumbler alto) metè le foje de menta el zuchero de canna; cò na merda de pestèlo schiacelle contro el lato del bichiere cuscì da sprigionà l’aroma de la menta. Agiungè quèlo schifo de suco de lime (circa 1/5 della bibita) e ciachè ancora pe qualche segondo, pò riempì el bichiere de ghiacio (a cubetti o tritato ), pò andò bè ancòra quela merda de grandine de dumeniga, agiungè el rum, l’angostura e in ultimo no spruzo d'acqua gasata (o soda); mescolè in modo circolare e servì decorando co 'n rameto de menta.
Che ve podesse andà de traverzo stronzi.
Commenti
Posta un commento