LE RICETTE INCAZZATE: MOSCIOLI GRATINATI
Pè fà i moscioli gratinati, prima duvè pulilli ben bè eliminando quela keazo de barbeta che esce dàle valve.
Aprì el mosciolo col cultelì.
Conservè l'acqua dei moscioli filtrandola col colì, ve servirà pe bagnà quela merda de panatura che andrè a fà.
Man mano che aprì i moscioli, adagelli 'nte na cazo de teja rivestita co carta da forno.
'Nte na ciotola invece verzè el pà gratato, el grana, el prezemolo triitato, la scorzà d'un limò e no spichio d'ajo ciacato.
Adè verzè 30 g d'oio d'oliva e 150 g d'acqua dei moscioli, mescolè p'otenè un cazo de composto omogeneo e umido.
Co la cuchiara, farcì sti moscioli, condilli co oio d'oliva e cocè in forno pè 12 minuti.
Quando enne còti, sfornelli e servì subito.
Aprì el mosciolo col cultelì.
Conservè l'acqua dei moscioli filtrandola col colì, ve servirà pe bagnà quela merda de panatura che andrè a fà.
Man mano che aprì i moscioli, adagelli 'nte na cazo de teja rivestita co carta da forno.
'Nte na ciotola invece verzè el pà gratato, el grana, el prezemolo triitato, la scorzà d'un limò e no spichio d'ajo ciacato.
Adè verzè 30 g d'oio d'oliva e 150 g d'acqua dei moscioli, mescolè p'otenè un cazo de composto omogeneo e umido.
Co la cuchiara, farcì sti moscioli, condilli co oio d'oliva e cocè in forno pè 12 minuti.
Quando enne còti, sfornelli e servì subito.
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