LE RICETTE INCAZZATE, IL BRODETTO
INGREDIENTI
-Dò kili e meza de pesce misto
-300 g de canochie
-300 g de moscioli
-300 g de concole
PROCEDIMENTO
In dò padèle fè aprì sti keazo de moscioli e ste keazo de concole
Mètè 'ntel recipiente le sepie Spelate e felle còce pe 10 minuti.
Agiungè ste merde de peperò. Salate e pepate a fògo bàso pe 10 min.
Se ve gira cojoni, agiungè do pomidori e un peperoncì.
Amalgamè i pesci eviscerati e lavati coi moscioli le concole le canochie.
Cocè a fogo baso sto pastrochio del keazo pe na ventina de minuti.
Servì caldo.
-Dò kili e meza de pesce misto
-300 g de canochie
-300 g de moscioli
-300 g de concole
PROCEDIMENTO
In dò padèle fè aprì sti keazo de moscioli e ste keazo de concole
Mètè 'ntel recipiente le sepie Spelate e felle còce pe 10 minuti.
Agiungè ste merde de peperò. Salate e pepate a fògo bàso pe 10 min.
Se ve gira cojoni, agiungè do pomidori e un peperoncì.
Amalgamè i pesci eviscerati e lavati coi moscioli le concole le canochie.
Cocè a fogo baso sto pastrochio del keazo pe na ventina de minuti.
Servì caldo.
Commenti
Posta un commento