LE RICETTE INCAZZATE: EL MOJITO CO LA GRANDINE

 INGREDIENTI:

DEL CAZO DE RUM BIANCO CUBANO

ANGOSTURA

GRANDINE

SUCO DE LIME

ZUCHERO DE CANNA

8 CAZO DE FOJE DE MENTA

ACQUA GASATA

'Ntun cazo de bichiere da long drink (tumbler alto) metè le foje de menta el zuchero de canna; cò na merda de pestèlo schiacelle contro el lato del bichiere cuscì da sprigionà l’aroma de la menta. Agiungè quèlo schifo de suco de lime (circa 1/5 della bibita) e ciachè ancora pe qualche segondo, pò riempì el bichiere de ghiacio (a cubetti o tritato ), pò andò bè ancòra quela merda de grandine de dumeniga, agiungè el rum, l’angostura e in ultimo no spruzo d'acqua gasata (o soda); mescolè in modo circolare e servì decorando co 'n rameto de menta.

Che ve podesse andà de traverzo  stronzi.

Mojito, il cocktail cubano fresco e dissetante

Commenti